www.bike.deldot.gov There will be a meeting of the Delaware Bicycle Council on June 8, 2016 from 5:00 p.m. to 7:00 p.m. (1) in the Farmington/Felton Conference Rooms, DelDOT Administration Building, 800 Bay Road, Dover, Delaware.
I. Welcome, Introductions and Minutes: (10-min) 5:00 to 5:10 o Council on Transportation, 5 minutes (Marty Lessner) o Minutes Review, 5 minutes (Tom Hartley) II. Old Business: (20-min) 5:10 to 5:30 o Agency Staff Remarks, 5 minutes (Mike Krumrine) o Council on Greenways & Trails, 5 minutes (Jim Ireland) o Grant Letter Agreement for Bridgeville, 10 minutes (John Fiori) III. New Business: (60-min) 5:30 to 6:30 o Approve FY 2017 Council Budget, 10 minutes (John Fiori, Tom Hartley) o Review/Approve Innovation Grant Application Letter, 10 minutes (John T. Fiori) o Discuss vacant Department of Education Council Member, 10 minutes (Tom Hartley) o Pro Walk/Pro Bike/Pro Place Conference, 10 minutes (James Wilson) o Cabinet Committee on State Planning, 10 minutes (Tom Hartley) o Biking in Wilmington/Bike Share Feasibility Study, 10 minutes (Leah Kacanda) IV. Updates: (20-min) 6:30 to 6:50 o Delaware Bicycle Council 10 Priority Projects Update, 10 minutes (John T. Fiori) o Intersection of Rockland Road and Greenway safety considerations, 10 minutes (Amy Wilburn) V. Public Comment: (10-min) 6:50 to 7:00 Next Meeting-Wednesday August 3, 2016 5:00 p.m. to 7:00 p.m. (1) Please note the change of date from June 1, 2016 to June 8, 2016 from 5:00 P.M. to 7:00 P.M.
Department of Transportation
800 S Bay Rd
Dover DE 19901
VIRTUAL MEETING INFORMATION
Could not connect to first map.
GeoLocation not available for meeting.